Vackra stad i MedelpadGod mitt i natten eller vad man ska säga. Nu äntligen kan jag iallafall skriva detta blogg inlägg. Helt ärligt så har jag längtat till att blogga. Har haft en sån dag idag. Konstigt men skoj på samma gång! 

Idag har jag och min lilla familj varit till stan för att umgås och spendera lite tid tillsammans någon annanstans än hemma, vilket var riktigt skönt om jag skall vara ärlig. Det vi har gjort idag är att hämta ut min telefon från lagning ~ yay! Gått i olika utländska butiker i hopp om att finna nånting som heter Kikärtsmjöl men icke. Ingen lycka. Istället så köpte vi några kakor och delikatesser eller vad man ska kalla dom från en arabisk affär. Spännande att prova tyckte jag! Jag tycker om att prova nya saker såvida dom inte är för himla stark.  

Efter vi varit i "centrum" ett litet tag så åkte vi vidare till en annan del av staden, nämligen till Birsta City. Där käkade vi på Burger King och jag provade deras kyckling burgare för första gången. Supergod ju! Och så himla mättande! Galet god burgare faktiskt. Efter det gick vi bara runt på BC och umgicks. Köpte väl en och en annan sak så som blöjor osv men inget personligt förutom en laddare. Super shopping! Willys väntade på oss efter 'runt turen' och sen gick resan till busstationen där jag hjälpte en man som ramlat och slog huvudet i en bänk. Lyfte upp han och hjälpte han på bänken så han fick vila lite. Sen kom bussen och resan hem gick. Yay! Så nu ligger jag och bloggar detta inlägg via den nya telefonen. Spännande och se hur inläggen och fotona blir med den. 

Kram!