133 i Sänka


Hej alla! Idag har jag inte varit så värst aktiv på varken Snapchat, Instagram eller bloggen. Jag ligger just nu i sängen för natten och skriver detta. Var på hälsocentralen idag och fick bråka med dom lite. Jag hade en sänka på 133 och tjejen jag fick träffa trodde inte jag skulle få medicin och ah, efter många om och men så gick jag hem med en förpackning med penicillin. Så jag har praktiskt taget legat och sovit samt gjort allt för att överleva den extrema febern jag har som ibland skiftar mellan svettningar (alltså.. svetten svettas! Så svettigt!) och fryser som om det vore istiden. Idag har det varit 25°C ute och jag gick med tjocka vinterstrumpor... så mycket fryser jag rätt vare är.. men jag hoppas att denna medicin kan hjälpa mig att göra mig lite piggare. Tre tabletter om dagen i tio dagar.. Jag som knappt kan svälja vatten utan att jag vill börja gråta för det gör så ont.

133 i Sänka
105/55 i blodtryck
Lite för hög sänka (ironi. Den är FÖR hög!) Och lite lågt blodtryck. Förhoppningsvis så ändrar sig allting snart och återgår till det vanliga. 

Det är inte lätt att vara sjuk när sonen är sjuk samtidigt och mannen börjar bli sjuk också..  yay! Vi kör en repris som vi hade i vintras! 

Nu ska jag sova och se om jag kan "svettas" bort detta. Godnatt!